High tea’en met Liza Sips voor Expeditie Verraad

High tea’en met een bekende Nederlander: dat klinkt bijna te tof om waar te zijn. Toch gebeurde het: voor mijn website werd ik uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de boeklancering van het nieuwe boek van Liza Sips. Daar wilde ik ontzettend graag bij zijn en op 6 juli reisde ik dan ook naar het mooie Amsterdam voor deze boeklancering!

High tea'en met Liza Sips voor Expeditie Verraad

We werden uitgenodigd voor een high tea en de tafel was goed gevuld met taart en cupcakes en natuurlijk een heleboel exemplaren van Expeditie Verraad. Ik vind de cover erg mooi en het boek is voor fans van ‘Wie is de mol?’, dus ik denk dat ik het boek erg leuk ga vinden. Dit was mijn tweede evenement als blogger maar ik kan je vertellen dat ik het erg leuk vind. Heel fijn om mijn passie voor boeken ook in het echt met andere mensen te kunnen delen!

High tea'en met Liza Sips voor Expeditie Verraad

Liza kwam even bij ons zitten zodat wij (boeken)bloggers haar een heleboel vragen konden stellen. We vroegen bijvoorbeeld wat ze het leukste vond aan het schrijven, waar ze het liefst schrijft en of het schrijven tijdens haar zwangerschap invloed heeft gehad op het proces. Ze gaf toe dat ze soms wel moeite had met de deadlines en dat ze daardoor soms wel in de stress zat. Ze vertelde ook dat ze zelf graag thrillers leest en ik vroeg haar of ze een keer in een ander genre zou willen schrijven en ze kon zich wel voorstellen dat dat nog ging gebeuren. Wat ik ook wel grappig vond om te horen is dat ze zelf het liefst in stilte schrijft, terwijl ik juist altijd een muziekje op heb staan. Wat is Liza een leuke persoonlijkheid trouwens: haar enthousiasme werkte echt aanstekelijk! En wat zag ze er mooi uit 🙂

Daarna werd door de redacteur het eerste exemplaar uitgereikt aan Liza Sips. Ze las een stukje voor uit het boek en Expeditie Verraad lijkt me echt heel erg leuk! Ik ben wel van plan om eerst nog het eerste deel Soapsop te lezen, maar het boek Expeditie Verraad is ook los te lezen. Als ik het boek uit heb, kunnen jullie uiteraard een recensie verwachten. Na het voorlezen was er tijd om aan te vallen op de taart, cupcakes, nachos en andere heerlijke hapjes. Het was erg goed geregeld! Liza kletste met verschillende mensen en ook haar pasgeboren kindje Jonah kwam even langs. Ook bekende Nederlanders zoals Victoria Koblenko en Bastiaan van Schaik lieten hun gezicht zien. Er was ook tijd om het boek te laten signeren en om even op de foto te gaan met Liza. Ik ben echt heel benieuwd geworden naar haar boek!

Echt een feestje om bij zo’n bijzondere boeklancering te zijn, dankjewel voor de uitnodiging uitgeverij Fontein! ♥

High tea'en met Liza Sips voor Expeditie Verraad

High tea'en met Liza Sips voor Expeditie Verraad

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

9 Reacties

 1. Aesa
  12 juli 2016 / 08:34

  Topper! Ontzettend gaaf dat je aanwezig mocht zijn bij dit event! Trots op jou! <3. Jij en Liza Sips zien er beide super mooi uit! XX

 2. Richard van Pelt
  12 juli 2016 / 15:39

  Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad. Dat breng je ook echter over in je artikel.

 3. 12 juli 2016 / 19:00

  Leuk dat je erbij was! Ze lijkt me een erg leuk mens en ik ben ook best benieuwd naar het boek! En die cupcakes, yum!

  • 12 juli 2016 / 22:47

   Als ik nu naar die cupcakes kijk, heb ik weer spijt. Ik heb namelijk een stukje taart genomen (die was goddelijk!!) maar toen paste er geen cupcake meer bij, haha. Ik hoop je snel te ontmoeten op een evenement! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.