Gelezen in mei + TBR juni

In april las ik maar liefst acht boeken en ik was bang dat ik deze maand niet veel zou kunnen lezen vanwege mijn drukke schema (studeren, werken, bloggen, sociaal leven). Gelukkig heb ik in mei toch nog zes boeken kunnen lezen, yay! Kijk je mee naar welke boeken ik las en hoe mijn TBR stapel er nu uit ziet?

Gelezen in mei

Het eerste boek dat ik deze maand las was Scarlet, het tweede deel in de Lunar Chronicles serie, geschreven door Marissa Meyer. Ik vind deze serie heel tof en ik heb dan ook zeker genoten van het tweede deel! Verder had ik nog twee recensie-exemplaren liggen en ik besloot om eerst te beginnen in Donkerblauwe woorden van Cath Crowley, een lief en vermakelijk verhaal dat diepgaander was dan ik dacht. Daarna ben ik begonnen in Piper Perish van Kayla Cagan en ondertussen begon ik ook in World of Wanderlust van Brooke Saward. Ik mocht Brooke namelijk interviewen en dat was zo leuk! Het boek las ik in twee sessies uit en je krijgt er een goede dosis reislust van, heerlijk. Even later las ik ook Piper Perish uit, maar daar heb ik helaas langer over gedaan dan ik wilde. Ik had helaas meer van het boek verwacht, maar het was alsnog wel vermakelijk. Verder wilde ik deze maand ook Live love run van Annemerel de Jongh lezen, dit boek heb ik namelijk een tijdje terug geleend van mijn zus. Ik hoopte ook dat dit boek zou zorgen voor motivatie om te gaan hardlopen, maar ik ben tot nu toe nog niet gaan hardlopen, haha. Ik ben het wel van plan 😉 Tot slot las ik Kies voor mij van Jennifer L. Armentrout, het vijfde deel in de Wacht op mij serie, weer een heerlijke New Adult! Van deze serie krijg je wel onrealistische verwachtingen van mannen haha, maar deze boeken zijn zo fijn. Ik heb dus toch nog zes boeken kunnen lezen deze maand én ik heb alle boeken gelezen waarvan ik vorige maand zei dat ik ze wilde lezen.

* Deze maand zetten Katja en ik het boek World of Wanderlust extra in het zonnetje en daarom verschijnen er rondom dat boek wat extra artikelen. Mijn recensies van de boeken die ik deze maand heb gelezen zijn dus wat verschoven, maar die lees je binnenkort zeker terug!

Gelezen in mei + TBR juni

TBR juni

Ik ben eind mei begonnen in Het geheim van mijn man van Liane Moriarty, dus die ga ik eerst uitlezen. Ik wilde dit boek eigenlijk zelf aanschaffen, maar ik kon dit boek lenen van Marleen (thank you!). Komende maand krijg ik als het goed is drie recensie-exemplaren binnen: The Glittering Court van Richelle Mead, 9 November van Colleen Hoover en Helemaal het einde van Lisette Jonkman. Zoals jullie weten wil ik recensie-exemplaren altijd voorrang geven en ik kijk ook echt uit naar deze boeken! Ik hou het dus even bij deze vier boeken, want ik heb in juni ook ontzettend veel deadlines, twee tentamens én ik ga beginnen met mijn full-time stage. Ik hoop natuurlijk dat ik wat meer boeken kan gaan lezen, maar zo kan ik zelf nog kiezen welk boek ik oppak. In juni ben ik ook jarig en ik heb ook een aantal boeken (+ boekenbonnen) gevraagd, dus ik ben benieuwd naar mijn stapeltjes volgende maand!

Welke boeken wil jij gaan lezen komende maand? 🙂

Gelezen in mei + TBR juni

Volg je mij al op FacebookBloglovin’, Instagram en Twitter?

3 Reacties

  1. 1 juni 2017 / 08:58

    Wat een prachtige boeken heb je gelezen en staan er op je planning voor juni. Ik heb zelf nog een aantal recensie-exemplaren liggen zoals Op mijn schouders (inmiddels over de helft), Het zusje, Dagboek van een minnares, The Hate U Give en Circus Cesaria. Dus die hoop ik in juni te kunnen uitlezen.

  2. 1 juni 2017 / 12:22

    Mijn TBR is ook echt enorm en gewoon niet realistisch voor de maand juni, maar goed. We will see……. Ik ben nu in ieder geval bezig in het nieuwe boek van Lisette Jonkman en ACOWAR en ik hou zo van beiden! <3

  3. 1 juni 2017 / 13:44

    Wat heb je een boel fijne boeken gelezen zeg! Veel plezier met je stage alvast! Hoe was live love run trouwens?? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.