Gelezen in april + TBR mei

Er is weer een nieuwe maand aangebroken, dus dat betekent dat ik weer terug kijk op wat ik allemaal heb gelezen afgelopen maand. Ik wilde meer boeken lezen dan normaal en dat is gelukt! Kijk je mee welke boeken ik las in april en welke boeken ik wil lezen in mei? ūüėÄ

Gelezen in april

Het eerste boek dat ik afgelopen maand las was Onverwacht van Rebecca Yarros. Ik vond het heel leuk en verfrissend om weer een New Adult boek te lezen, dus ik kan je de Flight & Glory serie zeker aanraden! Daarna las ik samen met Odette Phobos² en dit was mijn eerste buddy-read. Erg leuk en gezellig om samen een boek te lezen. Het boek zelf was niet super, maar zeker wel vermakelijk. Daarna begon ik in Did I Mention I Miss You? van Estelle Maskame. Ik heb echt weer genoten van Tyler en Eden, terwijl ik van tevoren helemaal niet had verwacht dat ik deze serie zo tof zou vinden. Verboden vruchten van Jojo Moyes had ik aangevraagd bij De Fontein. Jojo Moyes is een van mijn favoriete schrijfsters en ik ben ook benieuwd naar de andere boeken die ze heeft geschreven. Verboden vruchten was oké, maar niet een van mijn favorieten. Vervolgens las ik Het geheugenboek van Lara Avery: een heel bijzonder en ontroerend verhaal over een meisje met een zeldzame ziekte waarbij ze langzaamaan haar geheugen verliest. Het was lang geleden dat ik bij een boek heb moeten huilen en bij dit boek was het weer raak. Bij de New Adult brainstorm bij Zomer & Keuning kreeg ik de novelle Misschien nooit van Colleen Hoover, een dun boekje met het verhaal van twee andere personages uit het boek Misschien ooit (wat overigens echt een aanrader is!). Ik vond de novelle wel vermakelijk, maar het voegde voor mij niet heel veel toe. Toen las ik Bekent kleur, het vijfde deel in de Geek Girl serie, geschreven door Holly Smale. Eindelijk een boek gelezen dat al een tijdje op mijn TBR stapel ligt! Ik eindigde de maand met Op mijn schouders door Jennifer Niven, weer een sterk boek met een bijzonder verhaal waar ik echt van heb genoten.

Gelezen in april + TBR mei

TBR mei

Vorige maand heb ik alle boeken die ik graag wilde lezen ook gelezen, yay! Mijn TBR stapel ziet er nu weer een stukje anders uit dan vorige maand. Deze maand kreeg ik weer wat prachtige recensie-exemplaren binnen, maar ik kreeg ook nieuwe boeken bij de New Adult brainstorm en bij Yalfest. Ik vind het best lastig om iedere maand te zeggen welke boeken ik ga lezen, omdat er soms ook onverwacht recensie-exemplaren binnenkomen die ik dan zo snel mogelijk wil lezen en recenseren. Toch probeer ik telkens wel globaal aan te geven welke boeken ik wil gaan lezen. Afgelopen maand heb ik eindelijk een boek gelezen dat al lang op mijn TBR stapel lag en dat hoop ik deze maand ook weer te doen. Girl Online On Tour ligt bijvoorbeeld al meer dan een jaar op mijn stapel en De kroon van de Tearling ligt er al vanaf januari 2016, oeps! Toch begin ik de maand mei met het lezen van Scarlet, het tweede deel in de Lunar Chronicles serie, geschreven door Marissa Meyer. Ik vond Cinder heel tof en daarom kan ik niet wachten om hier in te beginnen. Daarna wil ik Piper Perish gaan lezen, een recensie-exemplaar van Best of YA. Ook wil ik Live love run gaan lezen, dit boek heb ik een tijdje geleden van mijn zus geleend en nu het weer lekkerder weer wordt, is het ook de bedoeling om weer wat vaker te gaan hardlopen. Ik hou het even bij deze drie boeken die ik sowieso wil gaan lezen, dan is er nog wat speelruimte om de rest van de boeken te kiezen die ik komende maand ga lezen. Verder komen er misschien ook weer wat recensie-exemplaren binnen die ik dan voorrang kan geven. Mei wordt weer drukker dan april wat betreft mijn studie, dus ik denk dat ik deze maand geen 8 boeken kan gaan lezen, maar we gaan ons best doen!

Welke boeken wil jij gaan lezen komende maand? ūüôā

Gelezen in april + TBR mei

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

3 Reacties

  1. 2 mei 2017 / 10:42

    Zoo wat heb je veel boeken gelezen! Ik heb Phobos2 ook nog liggen en die wil ik graag in mei lezen. Ik ben heel benieuwd!

  2. 2 mei 2017 / 12:14

    Zoo wat heb jij een hoop boeken gelezen zeg! Ik heb er ook nog een hoop liggen om te lezen, maar stiekem vind ik dat heel fijn want dat betekent dat ik me nog vaak kan verdiepen in een boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.