Mijn april: een ‘rustige’ maand!

Welkom in de nieuwe maand mei! April is weer voorbij gevlogen, heb je een fijne maand gehad? Mijn maand was prima, ik heb het naar mijn zin op het werk, ik heb veel leuke dingen gedaan en ik heb de leesflow weer een beetje te pakken. Vandaag laat ik je zien wat ik allemaal heb gedaan!

Werken

Als je mijn blog een beetje hebt gevolgd, weet je dat ik sinds een paar maanden aan het werk ben bij mijn eerste fulltime baan. Ik had niet durven hopen dat ik het gelijk zo naar mijn zin zou hebben. Ik werk als Online Content Marketeer, wat in principe betekent dat ik verantwoordelijk ben voor alle uitingen van Skidôme Rucphen, Skidôme Terneuzen, IceKart Rucphen en Indoor Skydive Roosendaal. Concreet betekent dat dat ik op zoek ga naar leuke content voor op onze social media kanalen en zo de online content kalender bijhoud. Ik schrijf bijvoorbeeld veel blogs om onze producten onder de aandacht te brengen en mensen te inspireren. Ook ben ik verantwoordelijk voor de e-mailmarketing, dus ik bedenk, schrijf en verstuur nieuwsbrieven naar onze doelgroepen. Ook help ik mijn collega met offline uitingen, zoals het schrijven van persberichten of schrijven voor een van onze magazines. Ik kan dus lekker veel schrijven en daar word ik heel blij van! Verder denk ik mee over de invulling van campagnes en ga ik beginnen met een handleiding e-mailmarketing, een customer journey en een social media strategie. Genoeg te doen dus en ik heb me nog geen moment verveeld. Daarnaast werk ik ook in een heel leuk, jong team! Ik hoop dat ik het zo naar mijn zin blijf hebben 🙂 Verder zijn er trouwens ook veel teamuitjes, zo ging ik samen met collega’s indoor skydiven! Mocht je dat nog nooit hebben gedaan, het is echt een aanrader!

Mijn april: een 'rustige' maand!

Fun

Op eerste paasdag met mijn ouders en broer naar de Efteling! ★ op tweede paasdag brunchen met ons gezin en paaseieren zoeken met mijn lieve nichtje ★ uit eten met vriendinnetje Vienna bij EVE in Tilburg ★ verjaardagen van Manon, Lisa, Janneke en Lotte ★ lunchen en bijkletsen met oudklasgenootjes bij Zoetelief in Den Bosch ★ met mijn vriend naar Game Night in de bioscoop ★ shoppen met Vienna en lunchen bij Bagels and Beans in Tilburg ★ naar de masterclass van Olcay Gulsen ★ met vrienden naar de opnames van De Jongens tegen de Meisjes! ★ uit eten met mijn vriend bij Spijs & IJs in Rijen ★ uit eten met de Efteling vriendinnen bij Happy Italy in Tilburg, gevolgd door de escape room Boshut 17! We ontsnapten, maar we moesten wel even bijkomen met een cocktail bij Havana ★ twee keer oppassen op mijn lieve nichtje Roos! ★ eten bij mijn zus en een ijsje halen met mijn lieve nichtje!

Mijn april: een 'rustige' maand!

Gelezen in april

Yes, weer een beetje de leesflow terug! Het is niet zo dat ik de afgelopen tijd geen zin had om te lezen, maar het is even puzzelen hoe ik alles moet combineren nu ik fulltime werk. Ik ben heel blij dat ik deze maand drie boeken uit heb kunnen lezen!

Chinouk Thijssen – Fataal spel (★★★☆☆)
Colleen Hoover – Nooit meer (★★★★☆)
♥ Cis Meijer – Knock-out (★★★☆☆)

Mijn plannen voor mei

In mei heb ik verrassend genoeg nog niet zoveel plannen staan! Dat is ook wel fijn, want dan is er meer ruimte voor spontane uitjes. Ik ga in ieder geval wel uit eten met Vienna bij Pino’s in Tilburg en een dagje naar SpaPuur in Tilburg met Aesa. Verder hoop ik nog een lang weekend naar Berlijn te gaan, maar daar horen jullie nog over!

Heb jij een leuke maand gehad? 🙂

Mijn april: een 'rustige' maand!

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

2 Reacties

  1. Anny
    2 mei 2018 / 20:44

    En dat noem jij een rustige maand???? ????

  2. 3 mei 2018 / 07:10

    Fijne maand! Vind het wel heel knap dat je al die uitjes allemaal in het weekend kunt plannen haha! Leuk om zo terug te blikken <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.