Mijn oktober: safari Kenia + citytrip Madrid met vriendinnen!

Time flies, de herfst is nu dan toch echt begonnen! Oktober was een drukke maar erg toffe maand: aan het begin van de maand was ik nog op reis in Kenia en na een weekje werken ging ik alweer met mijn vriendinnengroep naar Madrid! Vandaag praat ik jullie bij over mijn maand, kijk je gezellig mee? 😀

Werk

Dit kopje is deze maand niet zo groot, ik was in oktober meer op reis dan dat ik aan het werk was! Verder heb ik het nog steeds naar mijn zin als Online Content Marketeer, ik heb echt geluk dat mijn eerste baan zo goed bevalt. Afgelopen maand had ik ook nog een positief gesprek met mijn manager, het is fijn om bevestigd te krijgen dat het zo goed gaat. Ook gingen we in oktober indoor skydiven met collega’s, één van de voordelen als je voor Indoor Skydive Roosendaal werkt 😀 En op de dag dat deze blog online komt hebben we ’s avonds ons teamuitje waarbij we gaan bowlen en uit eten!

Kenia

Mijn vriend en ik hebben al een hoop geweldige reizen gemaakt en dit jaar voegden we daar een bijzondere bestemming aan toe: Kenia! We gingen voor het eerst op safari en we hebben een toffe reis gehad. Ik schreef eerder al over onze safari’s in de drie verschillende parken en binnenkort lees je meer over onze hele vakantie!

Vriendinnenweekend naar Madrid!

Sinds een paar jaar ga ik met mijn vriendinnengroep ieder jaar een weekendje weg. Voorgaande jaren gingen we een weekendje naar Scheveningen, Boorsem, Antwerpen en Volendam. Ieder jaar organiseert een ander groepje van 3 vriendinnen het weekendje zodat het voor de andere 4 meiden een verrassing is waar we naartoe gaan. We gingen dit jaar een stedentrip maken, maar ik wist pas op het vliegveld waar we naartoe zouden gaan! Best wel spannend en ik heb ook veel gezocht en proberen te raden wat de bestemming zou kunnen zijn. Op het vliegveld kregen we onze boardingpass met de bestemming Madrid! We hebben een superleuk en gezellig weekend gehad met weinig slaap, veel drinken en heel veel tapas. Ook hebben we natuurlijk wat van de stad gezien, de blog vind je binnenkort online!

Fun

In oktober was ik veel weg, maar daarnaast heb ik ook tijd gemaakt voor leuke dingen! Zoals met mijn zus lunchen bij Tuinhuis Culinair in Tilburg ★ vriendin Lisa komt op de thee, we kletsen goed bij en bekijken de foto’s van Kenia ★ met collega’s na werktijd indoor skydiven! ★ met vriendin Manon naar A Star is Born in de Euroscoop in Tilburg, gevolgd door een wijntje bij De Beren ★ op bezoek bij mijn broer om zijn verjaardag nog te vieren en we gaan lunchen bij De Colonie in Breda ★ met de Eftelingvriendinnen eten bij Bij Anton en we doen de escape room Outbreak in Waalwijk ★ met Richard eten bij De Beren en naar de film First Man in de Euroscoop in Tilburg ★ met collega’s bowlen en eten bij De Praeter in Nieuw-Vossemeer!

Gelezen in oktober

Yes, in oktober heb ik een kleine inhaalslag kunnen maken met het lezen van boeken! Dit komt voornamelijk door de laatste week in Kenia waarbij we lekker aan het zwembad lagen. Mijn favoriet van deze maand was Liefde & Gelato!

Randi Zuckerberg – Pick Three (★★★☆☆)
Jenna Evans Welch – Liefde & Gelato (★★★★☆)
♥ Maurits Martijn en Dimitri Tokmetzis – Je hebt wél iets te verbergen (★★★☆☆)
♥ Linda van Rijn – Vakantievrienden (★★☆☆☆)
♥ Jennifer L. Armentrout – Onyx (★★★☆☆)
♥ Maren Stoffels – Fright night (★★★☆☆)

Mijn plannen voor november

De maand november staat alweer voor de deur! Tot nu toe heb ik een avondje met Vienna op de planning staan, een avondje met Aesa, een dag met mijn vriendinnengroep (escape room en pannenkoeken eten!), naar Jimmy Carr in het theater en de housewarming van een collega, maar er zal vast nog wel een heleboel bij komen, haha 😉 Laten we er weer een mooie maand van maken!

Heb jij een leuke maand achter de rug? 🙂

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

4 Reacties

  1. Lindy
    4 november 2018 / 21:06

    Vriendin Lindy wil ook op de thee komen en safari foto’s kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.