Unboxing Goodiebox (oktober 2020)

Mijn unboxing van de goodiebox is deze keer iets later, de volgende goodiebox komt er alweer bijna aan! Maar toch vertel ik jullie graag wat meer over de producten van oktober en wat ik er van vond. Kijk je mee naar de inhoud?

Unboxing Goodiebox

Iedere maand ontvang ik de goodiebox en het voelt iedere keer weer een cadeautje voor jezelf. De goodiebox kost € 19,95 per maand en bevat een minimale waarde van € 65,00. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Ik vind het leuk dat ik kennismaak met merken en producten die ik zelf niet snel zou kopen. Het ene product sluit beter aan dan het andere product, maar dat is logisch aangezien iedereen andere wensen heeft en andere producten gebruikt. Bij deze vertel ik je meer over de producten die er deze keer in de box zaten.

Mask stick: het idee van dit product vind ik eigenlijk wel heel leuk: een kleimasker zonder dat je vingers vies worden. Je brengt de stick aan op je huid en na vijf minuten intrekken spoel je het er weer af. Een fijn product en mijn huid is lekker zacht na het aanbrengen. Over dit product ben ik wel te spreken!

Pincet: een handig product, maar ik heb eigenlijk al vier pincetten liggen, haha. Maar eerlijk is eerlijk: het is een fijne pincet!

Konjac sponge: ik had dus nog nooit gehoord van een konjac sponge. Dit is een spons die je huid exfolieert en een natuurlijke glow geeft. Je moet hem 3-5 minuten in warm water zacht laten worden en daarna op je gezicht of lichaam masseren. Als de spons zacht is geworden, vind ik het wel fijn aanvoelen op je gezicht. Ik durf nog niet echt te zeggen of het ook echt iets doet voor je huid.

Gezichtscrème: in bijna iedere goodiebox zit wel een gezichtscrème dus ik heb inmiddels een verzameling crèmes staan die allemaal beloven dat ze goed zijn voor mijn huid. Deze creme vind ik niet geweldig, hij voelt wat vettig aan en ik heb het gevoel dat mijn huid er niet goed op reageert. Terwijl de crème wel geschikt is voor alle huidtypes.

Lipglace: de lipglace hydrateert de lippen en geeft ze een gezonde uitstraling. Ik draag zelf eigenlijk bijna nooit lipgloss of lippenstift dus ik heb dit product ook niet uitgeprobeerd.

Eerlijk gezegd is dit niet mijn favoriete box. Bij de vorige boxen was ik vaak enthousiast over meerdere producten en dat euforische gevoel mis ik nu een beetje. Ik kijk het wel nog een tijdje aan, want het uitpakken van de box vind ik altijd erg leuk en de boxen zelf zijn ook handig om je eigen spullen in op te bergen. Benieuwd naar de inhoud van eerdere goodieboxen? Lees dan ook mijn unboxing artikelen van junijuliaugustus en september.

Tip: de vriendenactie is nog steeds geldig. Met mijn vriendenlink krijg je € 10,00 korting op je eerste box, dus dan betaal je maar € 9,95 voor zo’n box met mooie producten! Stuur me even een berichtje als je interesse hebt, dan stuur ik je de link.

Welk product uit deze goodiebox zou jij willen gebruiken?

Liefs, Anouk

Unboxing Goodiebox (oktober 2020)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.