World of Wanderlust Q&A met Katja en Anouk

Heb jij het boek World of Wanderlust inmiddels al gekocht en gelezen? 😀 Katja en ik doen ons best om jullie enthousiast te maken over World of Wanderlust door verschillende artikelen te delen over dit boek. Ik deelde eerder al een recensie, een interview met Brooke en een speciale tag. Vandaag doen we een Q&A! Lees je mee? 😀

♥ Vlaggen
Katja heeft een aantal vlaggen naast elkaar gezet en dan is het de bedoeling dat ik raad welke vlag bij een bepaald land hoort. Voordat we aan deze vragen beginnen, wil ik even melden dat ik ontzettend slecht ben met vlaggen. Ik hoop dat jullie me straks wel nog serieus nemen als reisblogger, haha.

1. Welke vlag hoort bij Tsjechië?

Oké, we moeten nu echt gaan beginnen. Ik kan jullie alvast vertellen dat ik geen idee heb. Goed excuus dus om dat citytripje naar Praag te plannen! Ik denk dan dat het de linkse vlag is.

Goede antwoord: linkse vlag

2. Welke vlag hoort bij India?

Ah, deze weet ik niet! Zo slecht, want ik hou van Azië en ik ben wel in Nepal, China en Vietnam geweest. India staat ook zeker op mijn lijstje om te bezoeken. Ik zou alleen niet met zekerheid durven zeggen welke vlag van India is, dus ik ga gokken. Dan gok ik voor de rechtse vlag, omdat de stip me doet denken aan een bindi (dat stipje dat Indiase vrouwen op hun voorhoofd dragen).

Goede antwoord: linkse vlag

3. Welke vlag hoort bij Sri Lanka?

Lastig! Ik gok op de rechtse vlag, omdat ik vanuit mijn reis naar China nog weet dat de leeuw macht uitstraalt en het is een nationaal symbool voor sommige Aziatische landen. Dat leek me wel een logische beredenering, haha.

Goede antwoord: rechtse vlag

♥ Reisfoto’s
Gelukkig hebben we de vlaggen achter de rug, haha. Hopelijk heeft Katja het me niet te moeilijk gemaakt met de reisfoto’s 😉

1. Waar is deze reisfoto gemaakt?

Hm, wat lastig! Ik gok dat deze reisfoto in Berlijn of in Praag gemaakt is.

Goede antwoord: Berlijn, Duitsland

2. Waar is deze reisfoto gemaakt?

Deze vind ik ook lastig. Ik zou niet precies de plek of stad kunnen raden, maar ik gok dat deze foto in Engeland is gemaakt.

Goede antwoord: Exeter, Engeland

♥ Backpack of koffer?
Backpack! Ik reis eigenlijk nooit meer met een koffer. Als ik in een ver land ga backpacken, dan neem ik uiteraard een backpack mee (ik heb een mooie zwarte backpack met roze accenten!). Als ik ga citytrippen, neem ik vaak alleen handbagage neem (mijn geliefde Herschel rugzak). Ik heb wel een heel mooie en grote roze koffer, maar ik vind een koffer niet zo praktisch voor backpack reizen. Wel jammer, want die koffer is heel tof! Maar misschien neem ik hem wel weer een keer mee als ik een keer een strandvakantie heb en lekker veel boeken mee wil nemen.

♥ Stad of platteland?
Als ik ga citytrippen, ben ik vooral in de stad zelf te vinden. Ik ben dan meestal maar een aantal dagen in de stad en binnen die dagen wil ik zoveel mogelijk van de stad zien. Tijdens langere en verre reizen vind ik het juist fijn om meer in de natuur te zijn en te hiken!

♥ Hou je meer van de bergen, het strand of een ander soort landschap?
Hm, net als Brooke ben ik niet echt fan van het strand. Ik vind het leuk voor een paar dagen, maar daarna heb ik het ook wel gezien. Daarnaast heb ik een heel lichte huid waardoor ik snel verbrand en ik kan het ook niet lang uithouden in de hitte, waardoor ik al snel de schaduw opzoek. Daarnaast vind ik het wel heerlijk om door de bergen te lopen en heb ik bijvoorbeeld mooie hikes gedaan door China en Vietnam. Ik denk dat ik dan toch voor bergen kies!

Wist jij de antwoorden op de vlaggen en reisfoto’s? 🙂 Ik heb Katja ook een aantal vlaggen en reisfoto’s gegeven, dus als je benieuwd bent naar haar antwoorden, neem dan een kijkje op de blog van Katja!

World of Wanderlust Q&A met Katja en Anouk

Volg je mij al op FacebookBloglovin’, Instagram en Twitter?

1 Reactie

  1. Anny
    25 mei 2017 / 12:22

    Wat een leuk stukje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.