Mijn reisplannen voor 2017

Goedemorgen! Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag vertel ik je over mijn reisplannen voor 2017. Vorig jaar schreef ik ook zo’n artikel over 2016 en het leek me leuk om ook nu alvast wat voorzichtige plannen op te schrijven. Kijk je mee? 😀

Mijn gerealiseerde reisplannen van 2016

In januari schreef ik een artikel over mijn reisplannen van het afgelopen jaar. Leuk om nu te zien welke plannen zijn uitgevoerd en welke bestemmingen nog steeds op mijn lijstje staan! Ik wilde heel graag naar IJsland en samen met mijn vriend reisde ik naar Reykjavik. Daar besloot ik te ploggen (plog 1, plog 2, plog 3 en plog 4) om jullie mee te laten genieten van deze bijzondere bestemming! Ook wilde ik graag een citytrip maken naar Krakau, Praag, Moskou, Riga, Marrakech of Ljubljana. Ik maakte wel een citytrip, maar naar een andere bestemming: Boedapest! Een sfeervolle en mooie stad waar ik ook echt van genoten heb. Voor een langere reis in de zomer twijfelde ik tussen Vietnam, Brazilië en Costa Rica. Samen met Richard backpackte ik drie weken door het mooie en veelzijdige Vietnam. Verder wilde ik met mijn beste vriendin graag een citytrip maken naar Rome, maar dat is afgelopen jaar helaas niet gelukt. Hopelijk gaan we dit realiseren in 2017! Verder ging ik met mijn vriendinnen een weekendje naar Antwerpen voor het jaarlijkse vriendinnenweekend. Een hoop fijne bestemmingen in 2016 dus! ♥

Mijn reisplannen voor 2017

Mijn reisplannen voor 2017

De eerste citytrip voor 2017 is al geboekt, yay! Richard en ik gaan in januari een paar dagen naar Krakau. Ik heb heel veel zin om er even tussenuit te gaan en een nieuwe stad te ontdekken. De rest van mijn reisplannen hangt heel erg af van het feit of ik mijn premaster ga halen. Als ik mijn premaster haal, begin ik in februari met de master Communication and Information Sciences. In dat geval hoop ik misschien nog een andere citytrip te maken en in de zomer een verre reis te maken. Mocht ik mijn premaster niet halen, dan kan het zo zijn dat ik één of meerdere vakken nog een keer volg, en wellicht kan ik dat combineren met een stage. Dan zou ik in september beginnen met mijn master. In dat geval stel ik me alleen in op een vakantie in de zomer. In de zomer zou ik het liefst een reis maken naar Cuba. Lekker rondreizen met de auto en dit bijzondere land verkennen. Een reis door Nieuw-Zeeland staat ook hoog op mijn lijstje, maar als het hier zomer is, dan is het daar winter. Het lijkt me het leukst om deze bestemming te bezoeken als het daar lekker weer is. Er staan nog veel meer bestemmingen op mijn verre reizen lijstje hoor, maar ik maak meestal één verre reis per jaar, in verband met studeren en werken. Andere bestemmingen die ik ook graag zou willen bezoeken zijn bijvoorbeeld Costa Rica, Zuid-Afrika en Namibië. Verder hoop ik dus een citytripje te maken naar Rome met mijn beste vriendin! Dit roepen we al een hele tijd en in 2016 is het er niet van gekomen, dus hopelijk kunnen we dit realiseren in 2017. Stiekem hoop ik dus op wellicht nog een andere citytrip dit jaar naar bijvoorbeeld Praag, Moskou, Riga, Marrakech, Ljubljana, Berlijn of Kopenhagen. Er is nog zoveel moois te ontdekken, ik kan niet wachten ♥ Ik hou jullie in ieder geval op de hoogte en alle tips zijn welkom!

Heb jij al concrete reisplannen voor 2017? 🙂

Mijn reisplannen voor 2017

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

7 Reacties

 1. 13 december 2016 / 09:15

  Ik kan nu al niet wachten om te lezen over je reizen! Zelf heb ik totaal geen concrete reisplannen voor in 2017, waarschijnlijk wordt het 1 citytrip aankomende zomer, misschien 2 als ik net zoals naar Boedapest met mijn vader mee kan tijdens één van de busreizen die hij maakt als chauffeur. Maar het wordt vooral sparen voor 2018. Als het financieel haalbaar is ben ik van plan om mijn master in het buitenland te doen.

  • 17 december 2016 / 13:51

   Ik ben ook super benieuwd naar de reizen die jij gaat maken! 🙂 Wat tof dat je in het buitenland wil gaan studeren, lijkt me echt heel bijzonder. Ik blijf je zeker volgen! 😉

 2. Aesa
  13 december 2016 / 10:27

  We gaan ervoor zorgen dat in 2017 samen naar Rome kunnen gaan moppie, dat lijkt mij echt geweldig <3! Leuk om te zien dat je over onze plannen hebt geschreven! En uiteraard een super leuk artikel weer, you wanderlust traveller!

 3. Lindy
  13 december 2016 / 15:03

  Ooooh neem mij mee naar Cuba! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.