November: studeren, concert Kensington en kaakchirurg!

Hallo december! Ik val echt in herhaling, maar de tijd vliegt voorbij. De laatste maand van het jaar is aangebroken en 2017 staat voor de deur. Binnenkort is het dus tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar, maar eerst kijken we terug naar de maand november. Kijk je gezellig mee? 🙂

Een nieuw logo!

Ten eerste wil ik beginnen met mijn nieuwe logo! Je hebt hem waarschijnlijk al gezien, maar ik wil er toch nog even bij stil staan. Ik was namelijk al lang op zoek naar iemand die een tof logo voor me kon maken en ik ben zó blij met het logo dat Anouk van Anotherview voor me heeft gemaakt. Wat vind jij van mijn nieuwe logo?

November: studeren, concert Kensington en kaakchirurg!

Studeren

De maand december betekent dat de tentamens voor de deur staan. Ik vind de pre-master echt pittig! Daar had ik me wel op voorbereid, maar ik vind het toch wel heel spannend of ik de tentamens ga halen en of ik de pre-master in een half jaar kan afronden. In december heb ik dus mijn tentamens en mocht het nodig zijn, dan heb ik in januari herkansingen. Ik stel me er wel op in dat ik niet alle vakken in één keer haal. Verder weet ik wel dat starten met deze pre-master een goede keuze is geweest. Ik zit er echt op mijn plek en voel me thuis op deze universiteit en bij deze richting. Ook al ga ik het misschien niet halen, ik heb het gevoel dat ik het afgelopen half jaar meer heb geleerd dan tijdens mijn gehele HBO opleiding. Ik hoop echt dat ik het ga halen, maar anders is het ook geen ramp en ik geloof dat er dan wel weer iets anders op mijn pad komt. Heb je mijn plog van laatst al gelezen? Ik neem je namelijk een dagje mee naar de universiteit!

20161124_114635-1

Concert Kensington

Ik gaf mijn vriend voor zijn verjaardag in maart kaartjes voor het concert van Kensington. Hij had namelijk een paar keer laten vallen dat hij een keer naar hun concert zou willen, dus dat leek me een ideaal cadeau. In november gingen we dan eindelijk naar Amsterdam om dit concert bij te wonen. Het was erg tof om Kensington live te zien optreden! Het is echt een goede band en we hebben een leuke avond gehad.

November: studeren, concert Kensington en kaakchirurg!

Kaakchirurg

Het was weer zover! Zes weken geleden moest ik mijn verstandskiezen laten trekken en afgelopen week was ook de andere kant aan de beurt. De vorige keer waren mijn beide kiezen al doorgekomen waardoor ze er zo uit waren en ik ook niet gehecht hoefde te worden. Deze keer verliep het echter anders: deze kiezen waren nog niet doorgekomen én ze lagen er niet perfect bij, waardoor er ook werd geboord en gesneden. Tijdens de behandeling voel je gelukkig niks door de verdoving, maar de dagen na de behandeling heb ik er zeker wel last van gehad. Maar ach, dan hebben we dat ook weer gehad en nu ben ik er voor altijd vanaf!

November: studeren, concert Kensington en kaakchirurg!

Deze boeken las ik in november

Vorige maand las ik 5 boeken, deze maand zijn het er helaas maar 3. Ik heb het de afgelopen weken zo druk gehad dat ik amper tijd vrij kon maken om te lezen. Ook heb ik het gevoel dat ik een beetje in een leesdip zit. Hopelijk kan ik in december weer wat meer gaan lezen. De eerste paar weken waarschijnlijk niet vanwege de tentamens, maar hopelijk wel tijdens de kerstvakantie! Afgelopen maand las ik wel drie toffe boeken, met Het zwarte hart als favoriet uit het rijtje.

Kiera Cass – Siren
Krystal Sutherland – Sterrenstof
Stephanie Garber – Het zwarte hart

November: studeren, concert Kensington en kaakchirurg!

Mijn plannen voor december

December staat vooral in het teken van tentamens! Ik heb twee weken lang tentamens en ik ga er alles aan doen om ze met een goed punt af te ronden. Daarna is het kerstvakantie waarin ik weer regelmatig zal moeten werken bij mijn bijbaantje, maar ik hoop ook dat ik wat bij kan komen, mooie boeken kan lezen en natuurlijk de feestdagen vieren!

Wat zijn jouw plannen voor december? 🙂

November: studeren, concert Kensington en kaakchirurg!

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

4 Reacties

 1. 1 december 2016 / 14:48

  Wat heb je een super leuk nieuw logo zeg!

  Kensington heb ik vorig jaar live gezien bij mij in het dorp. Wat maakten zij er een gaaf feest van zeg! Ongelofelijk. Super vet dat jij naar de Ziggodome geweest bent naar ze.

 2. Anny
  1 december 2016 / 18:12

  Leuk stuk Anouk.
  Veel succes met je tentamens, je hebt er in iedere geval alles aan gedaan om ze halen.
  ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.