Mijn mei (2019)

Wow, mei was tot nu toe de drukste maand van het jaar. Ik ging twee weekendjes weg en ik had een vrijgezellenfeest, babyshower, bruiloft en een heleboel verjaardagen! Kijk je mee naar mijn maandoverzicht? 😀

Familieweekend

Met ons gezin gingen we een weekendje naar Landal de Lommerbergen in Reuver. Het was erg gezellig! We speelden een toffe escape room bij Parkhoeve de Middelt, we deden een heleboel spelletjes (Rummikub, Saboteur, Qwirkle, Carcasonne) en we gingen bowlen en zwemmen. Heel gezellig om weer met z’n allen weg te zijn!

Vriendinnenweekend

Het was ook weer tijd voor het jaarlijkse vriendinnenweekend! Eerder gingen we met vriendinnen al naar Scheveningen, Boorsem, Antwerpen, Volendam en Madrid. Dit jaar zat ik weer in de organisatie en we genoten van een weekendje in Rotterdam! Op vrijdagavond gingen we eerst naar Elysium om te genieten van de sauna’s, bubbelbaden, zwembaden en opgietingen bij de wellness. Heerlijk om uitgerust het weekend te beginnen! Op zaterdag gingen we vroeg op pad, onderweg naar de Euromast. Hier genoten we twee uur lang van een onbeperkte brunch met een geweldig uitzicht over Rotterdam. Toen we eenmaal weer beneden stonden liepen we een rondje door de Markthal. Vervolgens dronken we een wijntje bij Aloha, het restaurant in het oude zwembad Tropicana. Hier was ik een tijdje geleden ook gaan borrelen, zo’n leuk plekje! ’s Avonds gingen we eten op de pannenkoekenboot, waarbij je 75 minuten door Rotterdam vaart en geniet van onbeperkt pannenkoeken. We genoten van nog meer wijn bij The Suicide Club, een rooftopbar in Rotterdam. Daarna zijn we gezellig gaan stappen bij de Après Skihut! Op zondag konden we een beetje uitslapen en na een gezamenlijk ontbijt zijn we richting Breda gereden. Hier gingen we naar Zwart, waar je kunt dineren in het donker. Wij speelden hier een escape room, ook volledig in het donker, en we sloten af met het borrelspel. Het was weer een erg geslaagd weekend, meer over ons weekendje lees je binnenkort in een apart artikel!

Fun

Deze maand deed ik daarnaast nog een heleboel gezellige dingen, zoals met Vienna uit eten bij Banzai in Tilburg ★ met collega’s naar de verjaardag van collega Laura ★ het vrijgezellenfeest van Desiree waarbij we onder andere genoten van een zelfgemaakte high tea, Expeditie Robinson speelden en een heleboel cocktails dronken ★ even langs bij mijn ouders op Moederdag ★ met mijn vriend, John, Lisa en Aiden lunchen bij Havana in Tilburg ★ een gezellige kledingruil met vriendinnen ★ een avondje stappen met collega’s in Breda ★ high teaën met mijn moeder, oma en zus ★ de babyshower van Lotte waarbij we genieten van een zelfgemaakte high tea ★ de verjaardag van mijn schoonmoeder en haar vriend ★ met collega’s een bedrijfsbezoek bij de Efteling ★ met de Eftelingvriendinnen uit eten bij brasserie ’t Archief in Breda en we spelen de escape room ”Het museum” bij This is escape in Breda ★ met Vienna uit eten bij Grillig in Tilburg ★ de bruiloft van Eddy en Desiree!

Gelezen in april

De afgelopen maanden las ik steeds vier boeken per maand en ik had gehoopt dat ik het deze maand ook weer vol kon houden. Maar zoals je leest was het een vrij drukke maand, waardoor ik maar één boek uit heb kunnen lezen. Ik ben wel nog bezig in U-curve van Kieran Setiya en Gevaar van Erin Watt. Hopelijk wordt juni een betere leesmaand!

Erin Watt – Verlangen (De Royals, #4) (★★★☆☆)

Verlangen

Mijn plannen voor juni

Juni wordt ook een drukke maand! Ik ga met mijn moeder naar het concert van Marco Borsato, een avondje sushi eten met vriendinnen, ik vier mijn verjaardag, een vriendinnendagje, ik spreek weer gezellig af met Marleen, de verjaardag van vriendin Irma, de verjaardag van vriendin Lindy, twee dates met Vienna, een teamuitje en een dagje met Dainy. Het belooft dus weer een gezellige maand te worden!

Heb jij een leuke maand gehad? 🙂

Liefs, Anouk

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

2 Reacties

  1. Marleen
    31 mei 2019 / 15:25

    Het klinkt – ondanks de drukte – als een fijne maand! Dat restaurant ‘Zwart’ klinkt tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.