Tag #4: Three things

Hi lieve lezers! Ik vond het wel weer tijd worden voor een nieuwe tag waarin ik jullie wat meer over mezelf vertel. Deze tag is bedacht door blogger Dagmar en het leek mij erg leuk om deze in te vullen. Ik heb hem wel een klein beetje aangepast! Ik moet telkens drie dingen noemen bij een bepaald onderwerp. Lees je mee?

3 dingen in mijn tas
★ Mijn rode portemonnee van ‘Michael Kors’. Ik moet eigenlijk een nieuwe aanschaffen, deze heb ik alweer twee jaar en ik ben hem eigenlijk een beetje beu.
★ Ik zweer nog steeds bij een papieren agenda. Lekker overzichtelijk en ik vind het fijn om mijn plannen op te schrijven 🙂 Mijn roze agenda van de HEMA gaat dus overal mee naartoe.
★ Ik heb altijd een boek bij me en soms zelfs twee, als het ene boek bijna uit is.

3 dingen op mijn bureau
Ik heb thuis niet echt een bureau dat ik gebruik, dus ik kijk even naar het bureau waar ik aan zit tijdens mijn stage bij GIRLZ.
★ Een boekje met to-do lijstjes: ik ben heel georganiseerd en ik maak iedere dag een to-do lijstje. Als ik iets af heb, markeer ik het met een markeerstift. Tijdens het studeren gebruik ik ook altijd to-do lijstjes en daar heb ik ook een apart boekje voor, haha. #controlfreak
★ Eten en drinken: ik drink cappuccino of thee en ik heb vaak een bakje fruit op mijn bureau staan.
★ Exemplaren van GIRLZ: handig om dingen in terug te zoeken als ik iets moet checken of als ik iets moet schrijven voor in het tijdschrift.

3 favoriete meubels thuis
Ik kijk hierbij even naar het appartement van mijn vriend, waar ik niet officieel woon maar wel ongeveer 7 dagen in de week ben, haha.
★ Bed: we hebben een vrij nieuw bed dat lekker ruim is. We zijn allebei redelijk groot (ook al noemt mijn vriend me altijd klein haha) dus het is fijn dat we lekker de ruimte hebben. Ik slaap altijd heel fijn in dit bed.
★ Bank: we hebben ook een heel fijne hoekbank! Ik vind het heerlijk om op de bank te liggen met een dekentje en dan bijvoorbeeld te Netflixen of lezen.
★ Oef, lastig. Mijn vriend heeft geen bad, dus als ik bij mijn ouders ben, ga ik regelmatig even in bad. Ik vind dat zo fijn! Mijn huis moet later ook echt een bad hebben.

3 lievelings fruitsoorten
★ Aardbei: Rond deze tijd van het jaar halen mijn vriend en ik heel vaak aardbeien in huis. Lekker!
★ Bosbessen: Ik vind bosbessen ideaal als tussendoortje en ze zijn ook supergoed voor je.
★ (Water)meloen: Ik eet niet zo heel vaak meloen, maar ik vind het wel heel lekker.

3 liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg
Des-pa-cito… Ik luister vaak naar de radio en dit liedje komt zo’n twintig keer per dag langs. Ik ben hem helemaal beu en hij blijft helaas in je hoofd hangen.
Krantenwijk van Lil’ Kleine feat. Boef. Ik vind dit stiekem wel een heel leuk liedje!
Feels van Calvin Harris, Pharrell Williams, Katy Perry en Big Sean. Fun fact: ik dacht eerst dat ze ‘fish’ zeiden in plaats van ‘feels’, dus dat zing ik nu steeds, haha.

3 dingen waar ik op dit moment aan denk
★ Ik loop nog twee weken stage bij GIRLZ en dan begin ik alweer aan het laatste halfjaar van mijn master!
★ Ik ben benieuwd welk onderwerp ik krijg toegewezen voor mijn masterthesis. Best wel spannend! Ik heb in juni mijn top 5 doorgegeven en ik ben heel benieuwd waar ik me het komende halfjaar in ga verdiepen.
★ Waarom gaat het weekend altijd zo snel voorbij?

3 favoriete sporten
★ Dansen: Ik heb ongeveer vanaf mijn 4e tot mijn 20e jazzdance gedaan, maar daar ben ik mee gestopt omdat het lastig te combineren was. Ik heb wel altijd met veel plezier gedanst!
★ Power: Ik ga nu twee tot drie keer per week fitnessen en de groepsles power is een van mijn favorieten! Het is soms wel op je tanden bijten maar ik vind het een heerlijke work-out.
★ Spinning: Dit vind ik ook echt heerlijk om te doen in de sportschool!

3 dingen waar ik gelukkig van word
★ Fun: Leuke dingen doen met vrienden en familie. Gisteren ging ik de hele dag oppassen op mijn lieve nichtje Roos en dat was heel leuk! Ik geniet ook echt van thee-avondjes, uit eten of leuke uitjes met vriendinnen.
★ Food: Uiteraard! Je maakt mij het meest gelukkig met pannenkoeken, maar ik houd bijvoorbeeld ook van sushi en tapas. Ik eet sinds afgelopen mei vegetarisch, maar ik kan nog steeds veel lekkere dingen eten. Ik at trouwens laatst voor het eerst een Johnny Doodle chocoladereep, O-M-G! Wat mij betreft echt nog tien keer lekkerder dan Tony’s Chocolonely of Milka <3
★ Me-time: Hoeveel ik ook geniet van leuke dingen doen met vrienden en familie, ik ben ook heel introvert. Ik heb tijd voor mezelf nodig om op te laden en daar kan ik ook echt van genieten. Lekker een boek lezen in bad bijvoorbeeld, heerlijk.

Tag #4: Three things

3 favoriete quotes
★ ‘The same boiling water that softens the potato hardens the egg. It’s about what you’re made of, not the circumstances.’
★ ‘Do more things that make you forget to check your phone.’
★ ‘You are born and then you die, but in between you can do anything you want. It’s society that creates rules for us, but you can break out of that.’

3 boeken die ik de komende tijd ga lezen
The Glittering Court van Richelle Mead: Dit boek ben ik nu aan het lezen, maar ik merk dat ik steeds weinig zin heb om dit boek op te pakken. Het is een recensie-exemplaar, dus ik moet hem wel uitlezen van mezelf.
Stilte van Mia Sheridan: Dit boek kreeg ik onverwacht binnen en ik wilde hem al heel graag lezen! New Adult boeken lezen heel vlot dus ik verwacht dat ik dit boek snel uit ga lezen.
★ Oef, ik moet nog héél veel boeken lezen (kijk deze stapels). Ik denk dat ik dan ga voor Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum van Benjamin Alire Sáenz. Ik heb er al veel goeds over gehoord!

3 vakantiebestemmingen bovenaan mijn lijst
★ Canada: Een vriendin van mij heeft drie maanden door Canada gereisd en daardoor ben ik nog enthousiaster geworden om dit land te bezoeken. De natuur lijkt me echt geweldig.
★ Nieuw-Zeeland: Mijn vriend en ik hebben het al best lang over Nieuw-Zeeland en ik hoop ook echt dat we deze reis snel kunnen gaan maken.
★ Marrakech: Voor mijn verjaardag kreeg ik een tripje Marrakech cadeau van mijn vriend en ik ben heel benieuwd naar deze stad!

3 vakantiebestemmingen die ik jou aanraad
★ China: Ik heb zo’n bijzondere tijd gehad in China. Je belandt echt in een andere wereld, maar het land is heel veelzijdig en ze hebben een bijzondere cultuur. Ze hebben ook supermooie natuur!
New York: Deze wereldstad moet je gewoon een keer bezoeken. Mijn vriend en ik zijn zeker van plan om hier een keer terug naartoe te gaan!
Mexico: Prachtige Mayatempels en geweldig mooie natuur. Mexico is ook echt een aanrader.

3 dingen die ik dit jaar nog wil doen
★ Knallen op de universiteit: Ik moet nog twee vakken volgen en in september begin ik aan mijn masterthesis. Spannend! Ik hoop dat ik alles goed af kan ronden en dat het geen super stressvolle periode wordt. Daar moet ik wel voor op gaan passen, want naast mijn drukke studie heb ik nu ook een nieuw baantje, ik wil er misschien nog iets anders naast gaan doen en ik heb ook nog mijn blog.
★ Citytrippen: Ik heb geen zomervakantie gehad, dus ik hoop dat ik binnenkort wel weer een leuk tripje kan maken! Mijn vriend en ik gaan dus hopelijk nog naar Marrakech, maar dat hebben we nog niet geboekt. Verder heb ik nog een aantal andere bestemmingen op mijn citytrip lijstje staan!
★ Fitter worden en blijven: Ik ben al goed bezig met ontbijten (dat deed ik eerst nooit) en twee tot drie keer per week sporten, maar ik wil nog wel gezonder eten en leven.

Ga jij de Three things tag ook invullen? 🙂

Tag #4: Three things

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

5 Reacties

 1. 13 augustus 2017 / 14:49

  Wat een leuke tag! Leuk dat je China aanraadt als bestemming, ik ben er nu en wil zeker nog eens terug. Soms word je helemaal gek van alles wat gebeurd en het is een compleet andere wereld, maar zo mooi en bijzonder. De natuur is prachtig mooi

 2. 14 augustus 2017 / 15:13

  Wat een superleuke tag! Ik ben zeker van plan om ‘m een keertje in te vullen. Mooie quote trouwens, die eerste! Helemaal waar! <3

 3. Carla
  15 augustus 2017 / 13:08

  Nieuw-Zeeland is zo mooi! Ik heb er 11 jaar geleden 3 maanden rondgereisd. Heel veel mooie en leuke dingen gedaan!

 4. 19 augustus 2017 / 08:56

  Wat een leuke tag en ook leuk om jou zo wat beter te leren kennen. Ik denk dat ik deze tag binnenkort ook ga invullen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.